Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

VELUX er sponsor af Indsatsprisen

Vi er utroligt glade for at kunne fortælle, at Foreningen Byggeriets Diversitetsdag ikke blot  har fået et nyt medlem, men også en sponsor for Indsatsprisen. VELUX A/S har meldt sig ind og rammer jorden i løb med solid støtte til vores dagsorden.

VELUX er sponsor for Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris - Indsatsprisen 2024

KÆMPE tak til VELUX for at være med til at sætte fokus på de personer og organisationer, som gør en helt særlig indsats for at højne diversiteten i bygge- og anlægsbranchen!

Der er nemlig rigtig mange derude, som hver dag gør en forskel og bidrager til det lange, seje træk, det kræver at gøre branchen mere inkluderende for alle. Det er en kæmpe fornøjelse hvert år at læse de mange indstillinger til prisen – man bliver simpelthen så glad i låget over alle de gode mennesker!

At vi hvert år kan hædre dem og afholde Byggeriets Diversitetsdag, hvor vi gratis deler ud af viden og inspiration til konkrete tiltag, skyldes helt og holdent vores medlemmers og vores sponsorers bidrag.

Tak for jer! 

HVEM FORTJENER PRISEN?

Du kan indstille kandidater til Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Indsatsprisen. Og vil vil meget gerne høre fra dig!

Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Indsatsprisen uddeleles til personer eller organisationer, der har gjort en helt særlig indsats for at højne diversiteten i bygge- og anlægsbranchen. Det kan være personer eller organisationer, der fortjener hæder og anerkendelse for deres indsats for at tiltrække kvinder eller personer med anden etnisk herkomst end dansk, og som går foran og inspirerer andre med deres eksempel.

Med prisen følger – ud over hæderen – 25.000 kroner.

Alle kan indstille kandidater til prisen, så hvis du kender nogen, som fortjener et solidt skulderklap, så skynd dig at sende os en indstilling.

Deadline er tirsdag d. 30. april klokken 12, så du kan stadig lige nå det.

Byggeriets Diversitetsdags Hæderpris