Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

Priser

Vinderne af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris 2023

“Hvis du går derhjemme, eller overvejer et karriereskift, så synes jeg, du skulle tage en tømreruddannelse, eller bare en håndværkeruddannelse. For det, der er fedt ved den, er at du ret hurtigt bliver i stand til at bygge ting selv med dine egne hænder.”

Mød Victoria Petra Jensen

Tømrerlærling og vinder af Elevprisen 2023

“Det helt centrale i Boss Ladies er det fællesskab, vi har. Fordi når man som mange kvindelige håndværkere er den første, og tit også den eneste, så kan det være meget op ad bakke.”

 

“Så det, at man har det her kæmpe fællesskab på tværs af hele Danmark, gør, at man har andre kvinder i branchen at dele både det gode og det svære med – og ikke mindst nogen, der hepper på en. Vi hepper meget på hinanden.”

Mød Boss Ladies

Vinder af Indsatsprisen 2023

 

Om Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris

Byggeriets Diversitetsdags Hæderpris

Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris uddeleles til personer eller organisationer, der har gjort en helt særlig indsats for at tiltrække kvinder til bygge- og anlægsbranchen. Personer eller organisationer, som går foran og inspirerer os andre gennem deres eksempel.

Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris består af to priser, Elevprisen og Indsatsprisen. Elevprisen uddeles til en elev ved en af Byggeriets Uddannelser, mens alle kan indstille kandidater til Indsatsprisen.

Indsatsprisen

Indsatsprisen uddeles på Byggeriets Diversitetsdag til personer eller organisationer, som fortjener en særlig anerkendelse for deres indsats for at tiltrække flere kvinder til bygge- og anlægsbranchen.

Alle, både privatpersoner, virksomheder og organisationer, kan indstille kandidater til prisen.

Med Indsatsprisen følger, ud over hæderen, 25.000 kroner.

Elevprisen

Elevprisen uddeles på Byggeriets Diversitetsdag til en elev på en af Byggeriets Uddannelser. Her opfordres alle byggeriets erhvervsskoler til at indstille en elev, der enten har gjort en særlig indsats for kvinder i branchen eller selv er et forbillede som håndværker, eksempelvis ved at være særligt initiativtig, innovativ eller god til at samarbejde.

Med elevprisen følger, ud over hæderen, 25.000 kroner.

Priskomitéen for Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris

Priskomitéen for Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris 2023

Fem kompetente, vidende og handlekraftige personer udgør priskomitéen for Byggeriets Diversitetsdags Hæderpris og udvælger de to vindere blandt alle de indstillede kandidater. Alle fem har et stærkt ønske om at være med til at ændre bygge- og anlægsbranchens kønsfordeling og hædre personer, som gør en forskel for kvinder og minoriteter i branchen.

 

Priskomitéen udgøres af:

 • Christina Hvid – forperson
  CEO Molio – Byggeriets Videnscenter
 • Torben Möger Pedersen
  CEO, PensionDanmark
 • Britta Korre Stenholt
  CEO, STARK
 • Helle Johannessen
  Maler
 • Nina Groes
  Direktør for Foreningen Divérs / Boss Ladies

Vinderne af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris 2022

 

Mød de to vindere af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Elevprisen og Indsatsprisen – herunder.

“Det er ikke en branche, kvinder selv opsøger, fordi det er ikke så åbenlyst, at kvinder er i branchen, og at de er eftertragtede.

 

Men hvis vi først får at vide, at vi er velkomne, tror jeg der er rigtig mange kvinder, der vil synes, det er spændende at være en del af byggebranchen.”

Mød Freja Lind Hermansen

 Bygningsstruktør og vinder af Elevprisen 2022

 

“Vi besluttede, at der altid skulle være kvinder med i kandidatfeltet, når vi søgte ledere og specialister. Og vi kiggede også på vores jobopslag, for der var nogle ord, vi kunne skifte, så det ikke kun handlede om maskiner.

 

Nu lægger vi mere vægt på vores værdier, vores samarbejde og det fællesskab, vi har i LOXAM”

Mød LOXAM A/S

Vinder af Indsatsprisen 2022

 

Skal du med i 2023?

Byggeriets Diversitetsdag 2023 afholdes torsdag d. 22. juni klokken 10 – 16 i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Det er gratis at deltage, men vi har kun 250 pladser, og de bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Så skynd dig at melde dig til her!