Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

Beskæftigelsesministeren overrækker hæderspris
Det bliver beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen, der overrækker Byggeriets Diversitetsdags Hæderpris
mandag d. 13. maj.
Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen overrækker Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris 2024

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen vil stå for overrækkelsen af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris på Byggeriets Diversitetsdag 2024 mandag d. 13. maj.

Det glæder os, at landets beskæftigelsesminister har fokus på, at diversitet og inklusion er afgørende for både trivslen på arbejdspladsen og for virksomhedernes konkurrenceevne.

Byggeriets Diversitetsdag – Fordi forskellighed styrker faglighed, arbejdsglæde og forretning.

HVEM FORTJENER PRISEN?

Du kan stadig lige nå at indstille kandidater til Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Indsatsprisen. Og vil vil meget gerne høre fra dig!

Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris – Indsatsprisen uddeleles til personer eller organisationer, der har gjort en helt særlig indsats for at højne diversiteten i bygge- og anlægsbranchen. Det kan være personer eller organisationer, der fortjener hæder og anerkendelse for deres indsats for at tiltrække kvinder eller personer med anden etnisk herkomst end dansk, og som går foran og inspirerer andre med deres eksempel.

Med prisen følger – ud over hæderen – 25.000 kroner.

Alle kan indstille kandidater til prisen, så hvis du kender nogen, som fortjener et solidt skulderklap, så skynd dig at sende os en indstilling.

Deadline er tirsdag d. 30. april klokken 12.