Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

Byggeriets Diversitetsdag 2022

Omkring 170 branchefolk var onsdag d. 4. maj 2022 samlet på konferencen Byggeriets Diversitetsdag i Industriens Hus, der lagde rammer til oplæg og paneldebatter om, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan blive bedre til at tiltrække kvinder og minoriteter.

Der var både plads til alvor, udfordringer og fejring af dem, der allerede gør det rigtig godt.

Byggeriets Diversitetsdag 2022

Se programmet her

De tusind nåles død

 

Hvad er det, der sker, når man stikker ud fra mængden? For eksempel ved at være en kvindelig håndværker på en byggeplads?

Se her et klip fra konferencen om, hvordan de unge kvinder oplever det fokus, der er på dem fra deres mandlige kolleger. Og hør forsker og formidler Sabrina Vitting-Serups forklaring på, hvad det er, der sker – og hvordan det påvirker kvinderne.

Stående klapsalver

Der er udfordringer nok at tage fat på, når det handler om at skabe en byggebranche, der er mere imødekommende overfor kvinder og minoriteter.

Men der er heldigvis også mange, som allerede gør det rigtig godt og inspirerer andre med deres eksempel. Blandt andet vinderne af Byggeriets Diversietsdags Hæderspris – de blev mødt med stående klapsalver fra publikum.

Herunder kan du møde både vinderen af Elevprisen og vinderen af Indsatsprisen.

Og allerede nu kan du indstille kandidater til Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris 2023 – Indsatsprisen.

Det kan du gøre lige her

Byggeriets Diversitetsdags Hæderpris

“Det er ikke en branche, kvinder selv opsøger, fordi det er ikke så åbenlyst, at kvinder er i branchen, og at de er eftertragtede.

 

Men hvis vi først får at vide, at vi er velkomne, tror jeg der er rigtig mange kvinder, der vil synes, det er spændende at være en del af byggebranchen.”

MØD FREJA LIND HERMANSEN

 Bygningsstruktør og vinder af Elevprisen 2022

“Vi besluttede, at der altid skulle være kvinder med i kandidatfeltet, når vi søgte ledere og specialister. Og vi kiggede også på vores jobopslag, for der var nogle ord, vi kunne skifte, så det ikke kun handlede om maskiner.

 

Nu lægger vi mere vægt på vores værdier, vores samarbejde og det fællesskab, vi har i LOXAM”

MØD LOXAM A/S

Vinder af Indsatsprisen 2022

Skal du med i 2023?

 

Byggeriets Diversitetsdag 2023 afholdes torsdag d. 22. juni klokken 10 – 16 i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Det er gratis at deltage, men vi har kun 250 pladser, og de bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Så skynd dig at melde dig til her!