Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

Del dine kloge råd

Hvordan kan byggebranchen tiltrække flere kvinder og sikre en mere lige kønsfordeling?

I januar 2019 udkom Dansk Byggeris Kvinderåd med otte anbefalinger til, hvordan byggebranchen kan tiltrække flere kvinder og sikre en mere lige kønsfordeling.

Både Byggeriets Diversitetsdag og Arkils Hæderspris, som uddeles i forbindelse med Byggeriets Diversitetsdagen, er blevet til i forlængelse af disse otte anbefalinger. For én ting er anbefalinger, en helt anden ting er at holde fokus og at føre anbefalingerne ud i livet. Hvordan gør man det bedst, helt lavpraktisk og konkret?

Vi har brug for at lære af hinanden, dele vores viden, vores gode erfaringer og vores kloge råd.

Frem til Byggeriets Diversitetsdag d. 4. maj 2022 vil vi derfor bruge sekretariatets kræfter på at dele og sprede alle de gode, praktiske erfaringer og eksempler til efterlevelse, vi får ind her.

Så ligger du inde med noget, du gerne vil dele med dine kolleger i branchen, så send det til os her.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Betingelser
Dit indlæg vil ikke automatisk blive delt på Byggeriets Diversitetsdags hjemmeside, men i første omgang blive læst igennem af en redaktør. Hvis vi vælger at bringe dit indlæg, vil du blive kontaktet af sekretariatet. Vi forbeholder os retten til at redigere i indlæg for forståelsens skyld, og du vil i givet fald få besked herom. Det er muligt at dele indlæg, hvor eventuelle personer og organisationer er anonymiserede, men det er ikke muligt at indsende indlæg til os anonymt.

Ved at indsende dit indlæg accepterer du følgende: At Byggeriets Diversitetsdag må vælge at bringe dit indlæg, eventuelt i redigeret form, på www.byg-dag.dk samt benytte hele eller dele af indlægget på sociale medier, i presseøjemed eller i forbindelse med eventuel annoncering.