Har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og du hører fra os

Så har vi en dato!

Byggeriets Diversitetsdag 2023 afholdes torsdag d. 22. juni 2023

Så ligger datoen fast: Byggeriets Diversitetsdag 2023 løber af stablen torsdag d. 22. juni 2023, klokken 10 – 16.

Og med de gode erfaringer fra sidste år bliver det i velkendte rammer – nemlig i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Tema
Temaet for konferencen bliver igen i 2023 kvinder i bygge- og anlægsbranchen, men denne gang sætter vi fokus på, hvordan vi rekrutterer flere kvinder ind på alle niveauer i branchen. Vi tager fat i hele fødekæden – fra folkeskolen og erhvervsuddannelserne til byggepladserne og chefgangene.

Hvad skal der til for, at flere kvinder vælger en uddannelse eller en karrierevej, der fører ind i bygge- og anlægsbranchen?

PensionDanmark medlem af Byggeriets Diversitetsdag

Tilmeld dig
Også i 2023 vil der være tale om en konference uden deltagergebyr. Men vi har kun 250 pladser at gøre godt med, og vi kører efter først-til-mølle-princippet. Så hvis du vil være sikker på en plads, skal du slå til i god tid.

Program
Hen over vinteren vil vi lægge os i selen for at sammensætte et tætpakket, lærerigt, underholdende og tankevækkende program, der kan inspirere deltagerne til at gå direkte hjem og iværksætte konkrete tiltag i egne organisationer.

Hvis du gerne vil have direkte besked, når vi offentliggør programmet, kan du følge os på LinkedIn – eller få det direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.